Search
Close this search box.

Webdesign.

Is de branding en marketing van je bedrijf al op orde, maar loopt je website achter? Of ben je nog helemaal niet vindbaar online? Dan is een website (re)design door onze Amigos een goed idee!

Waarom webdesign?

Hoewel websites inmiddels al een tijdje meegaan, is het hebben van een website voor een bedrijf nog steeds één van de beste manieren om online gevonden te worden.

Elke dag worden op Google alleen (90% marktaandeel) miljarden zoekopdrachten gedaan. Per branche verschilt het aantal uiteraard, maar we kunnen wel constateren dat jouw bedrijf elke dag dat je online niet vindbaar bent, bezoekers en dus klanten misloopt.

Daarnaast verandert het gedrag van websitebezoekers razendsnel en zul je mee moeten blijven gaan met actuele trends en/of gewoontes. Snelheid en gemak zullen daarin altijd leidend zijn. Zeker in een tijd waarin de aandachtsspanne van met name jongeren steeds korter wordt. Wellicht herken je dat ook in jouw eigen gedrag. Wat doe je bijvoorbeeld als je 10 seconden ‘lang’ moet wachten op een pagina? De meesten zullen vanuit ongeduld vaker op dezelfde knop klikken of van de site af gaan. Ook als belangrijke doelpagina’s niet duidelijk aangegeven zijn of zelfs niet te vinden zijn zul je potentiële klanten verliezen.

Wij zijn dagelijks bezig om dit soort onderdelen op de websites van onze Amigo’s te optimaliseren. Zowel aan de voorkant, dus in het UI/UX ontwerp als aan de achterkant; Laadsnelheid, blogs, backlinks, meta descriptions, kortom, alles op het gebied van SEO.

Als jij bezig bent met het in de markt zetten van je bedrijf, zul je ongetwijfeld gedacht hebben aan online adverteren. Hierin spelen websites en met name landingspagina’s een belangrijke rol.

Waarom?
Dit is dé plek waar jouw leads terecht zullen komen nadat ze op jouw online advertentie hebben geklikt. Hoe jij vervolgens jouw product of dienst in beeld brengt, welke informatie je daarover deelt en op welke volgorde is van groot belang. In het kort noemen we dat het conversiegericht opmaken van pagina’s.

Je wil het de lead zo eenvoudig mogelijk maken een afspraak in te plannen of bijvoorbeeld een online aankoop te doen. Tegelijkertijd zit je vaak nog in het proces van overtuigen en wil je zoveel mogelijk voordelen en social proof delen.

Als je op zoek naar een bedrijf die op een laagdrempelige manier samen met jou een campagne op zet, of benieuwd bent hoe zo’n conversiegerichte pagina van ons eruit ziet? Dan kun je via onderstaande knop een afspraak inplannen met één van de Amigos!

Online marketing.

Cases

Fitsport

Website

Design 4 Excellence

Website

One Minute Coaching

Website

CBYTE

UI/UX

3TAC

Website

Sparked Works

Branding, website

De amigos aanpak

  1. We gaan eerst met jou in gesprek om te kijken waar de raakvlakken liggen. We bespreken hier alles tot in de puntjes om een goed beeld te krijgen wie jij bent en wat jouw bedrijf nodig heeft. Onze amigos zullen zich daarna richten op het ontwikkelen van een op maat gemaakt ontwerp.
  2. Indien gewenst wordt er content gemaakt door professionals van alles omtrent jouw bedrijf. Denk hierbij aan foto’s, video’s en teksten.
  3. De website wordt aan de hand van het eerder gemaakte ontwerp gerealiseerd en gaat online, nadat hij volledig afgerond is en geoptimaliseerd voor verschillende apparaten en zoekmachines.
  4.  
de-amigos

Ben jij klaar om je business te laten groeien?

Vamos!,
Wanneer kunnen we beginnen?

Doe vrijblijvend een aanvraag!