Reviews

Lees hieronder de ervaringen van mensen die je voor waren!

Ilari Hoevenaars
Ilari Hoevenaars
2023-07-15
A-klasse!
Tim Smid
Tim Smid
2023-07-12
Ik heb onlangs met dit bedrijf samengewerkt en heb zojuist mijn eerste opdracht afgerond. Ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben met de ervaring tot nu toe. Dit bedrijf komt betrouwbaar over en communiceert duidelijk wat er van mij werd verwacht. Als ondernemer is het voor mij ook erg waardevol om met andere bedrijven samen te werken. Ik kijk ernaar uit om in de toekomst meer projecten met hen aan te gaan!
Rob Leenders
Rob Leenders
2023-07-12
Amigo's het woord zegt het al, dat is wat je wil als online partner.
Frank van Uden
Frank van Uden
2023-06-15
We doen al weer een tijdje zaken met Amigos ,Bij hen is een woord een woord. En waar we hier van houden is een no-nonsens mentaliteit. doen wat je beloofd. Hierin zijn we altijd op zoek. Ik kan met recht zeggen die hebben we hier gevonden. Ga zo door heren!
Bjorn Biolek
Bjorn Biolek
2023-06-05
zeer prettige team. ze werken snel en gericht. Makkelijke communicatie via alle manieren
Loet Nentjes
Loet Nentjes
2023-05-26
De mannen van Amigos hebben een tip top website voor ons gebouwd! Precies zoals wij voor ogen hadden, we krijgen aan de lopende band complimenten over onze website!
Kay de Kock
Kay de Kock
2023-05-26
De Amigos zijn erg creatief en hebben een prachtige website voor me gebouwd!
Jan van Leest
Jan van Leest
2023-05-26
Fijne mannen om mee samen te werken! hebben de Bende van Oss goed onder de aandacht gebracht!!
Stan Wittenberg
Stan Wittenberg
2023-05-25
Jacqueline de Rooij
Jacqueline de Rooij
2023-05-25
Ik wilde graag een website die nèt even anders is omdat onze events ook niet standaard zijn. Teun heeft dit super opgepakt, goed meegedacht en het resultaat is geweldig. Ik beveel Amigo’s dan ook van harte aan ! Jacqueline de Rooij - Buiten Bereik

5/5

/5

Hoe opdrachtgevers ons waarderen.

Bij Amigos hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. En dat is te zien! Wij streven er naar om voor iedere opdrachtgever een passende oplossing op maat aan te bieden die aan de verwachtingen voldoet of zelfs overstijgt.

Service, kwaliteit en effectiviteit, daar zetten wij ons voor in.

0
reviews

Wat onze Amigos zeggen:

Ilari Hoevenaars
Ilari Hoevenaars
2023-07-15
A-klasse!
Tim Smid
Tim Smid
2023-07-12
Ik heb onlangs met dit bedrijf samengewerkt en heb zojuist mijn eerste opdracht afgerond. Ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben met de ervaring tot nu toe. Dit bedrijf komt betrouwbaar over en communiceert duidelijk wat er van mij werd verwacht. Als ondernemer is het voor mij ook erg waardevol om met andere bedrijven samen te werken. Ik kijk ernaar uit om in de toekomst meer projecten met hen aan te gaan!
Rob Leenders
Rob Leenders
2023-07-12
Amigo's het woord zegt het al, dat is wat je wil als online partner.
Frank van Uden
Frank van Uden
2023-06-15
We doen al weer een tijdje zaken met Amigos ,Bij hen is een woord een woord. En waar we hier van houden is een no-nonsens mentaliteit. doen wat je beloofd. Hierin zijn we altijd op zoek. Ik kan met recht zeggen die hebben we hier gevonden. Ga zo door heren!
Bjorn Biolek
Bjorn Biolek
2023-06-05
zeer prettige team. ze werken snel en gericht. Makkelijke communicatie via alle manieren
Loet Nentjes
Loet Nentjes
2023-05-26
De mannen van Amigos hebben een tip top website voor ons gebouwd! Precies zoals wij voor ogen hadden, we krijgen aan de lopende band complimenten over onze website!
Kay de Kock
Kay de Kock
2023-05-26
De Amigos zijn erg creatief en hebben een prachtige website voor me gebouwd!
Jan van Leest
Jan van Leest
2023-05-26
Fijne mannen om mee samen te werken! hebben de Bende van Oss goed onder de aandacht gebracht!!
Stan Wittenberg
Stan Wittenberg
2023-05-25
Jacqueline de Rooij
Jacqueline de Rooij
2023-05-25
Ik wilde graag een website die nèt even anders is omdat onze events ook niet standaard zijn. Teun heeft dit super opgepakt, goed meegedacht en het resultaat is geweldig. Ik beveel Amigo’s dan ook van harte aan ! Jacqueline de Rooij - Buiten Bereik

Zeker een aanrader!

Onlangs hebben wij hier ons logo, onze website én een animatievideo laten maken. Goede communicatie en goede tarieven zorgt voor een fijne samenwerking. We zijn tevreden met het eindresultaat. Zeker een aanrader!

Mastwerk B.V.

Toppers!

Compac Services B.V. maakt al sinds dag één gebruik van de diensten van Amigos. Elke keer zijn wij weer positief verrast over het eindresultaat en de samenwerking daar naar toe. Het team van Amigos staat altijd voor ons klaar. Keep up the good work boys!