Online Marketing.

Wil jij beter gevonden worden op Google of meer klanten aantrekken op Social media? Onze amigos helpen je graag bij het realiseren van jouw online marketing wensen. Of het nu gaat om bekendheid of zorgen voor meer omzet. Alles is mogelijk!

Wat is een online marketing?

Online Marketing houdt simpelweg in ‘Het verkopen of promoten van diensten of producten op het internet d.m.v. verschillende kanalen’. Voor elk bedrijf is deze behoefte anders. Of je nu een Webshop hebt, een bouwbedrijf of wat dan ook. Iedereen heeft zijn eigen doelen. Online Marketing kan hierbij een grote rol spelen in de totale groei van jouw bedrijf.

Er zijn meerder kanalen die je kunt inzetten om deze doelen te behalen. De kanalen die wij het meest gebruiken zijn: Google Advertenties, Facebook en Instagram Ads, SEO en E-mailmarketing. 

Het is dus de kunst om deze kanalen te begrijpen en deze optimaal in te zetten. Hiervoor is dus een goede strategie nodig die op maat gemaakt is. Het is dus belangrijk om jouw doelstellingen en KPI’s duidelijk op een rij te hebben. Dit zorgt ervoor dat jouw marketingcampagne betere resultaten behaalt. Wil je meer weten over Online Marketing? Klik dan hier.

Onze amigos zijn dag en nacht bezig met het behalen van het beste resultaat. Waarom? Omdat dit ook echt onze passie is.

We zetten toffe Google Ads op die zorgen voor meer bezoekers, aankopen of offerte aanvragen. Maken geweldige Facebook advertenties die jouw doelgroep targeten zodat je hier meer omzet uit haalt. Wil je organisch beter gevonden worden op het magische Google? Geen probleem. Wij maken converterende websites en zorgen dat deze ook SEO geoptimaliseerd zijn, zodat jouw business niet te missen is. 

Zoals je ziet leiden er vele wegen anar Rome, maar zullen maar een aantal strategieën echt succesvol zijn. Door de verschillende kanalen te combineren zorgen wij ervoor dat we het maximale resultaat behalen. Dus.. Worden wij jouw nieuwe Online Marketing amigo?

Wat kan je doen met online marketing?

Cases

De amigos aanpak

  1. Eerst kijken we of we een match voor jou zijn en of je een match voor ons bent. We houden er niet van om gouden bergen te beloven en vervolgens beide met een slecht gevoel zitten. We zorgen er dus altijd voor dat we iets voor jou kunnen doen als we hier potentie in zien.

  2. We stellen een strategie op die speciaal voor jouw bedrijf op maat gemaakt wordt. Hier staat specifiek in welke platformen we gaan gebruiken en wat de gehele scructuur gaat worden. Als we bepaalde inzichten hebben, kunnen we doelstelingen gaan bepalen.

  3. Omdat Online Marketing een doorlopend proces is zullen we elke maand tijd voor jou beschikbaar stellen om nieuwe campagnes te maken, te analyseren en optimaliseren en samen met jou verder denken om op te schalen met je business. Uiteindelijk zul je elke maand een rapport krijgen met de resultaten. Zo houden we alles overzichtelijk en zorgen we ervoor dat alles transparant blijft.
de-amigos

Ben jij klaar om je business te laten groeien?

Vamos!,
Wanneer kunnen we beginnen?

Doe vrijblijvend een aanvraag!