Van Orsouw Isolatie kiest Amigos!

Van Orsouw Isolatie heeft voor Amigos gekozen als marketingpartner. Met deze samenwerking moeten de diensten van Van Orsouw en het bedrijf zelf online beter in beeld gaan komen.

De expertises van Amigos gaan worden ingezet om Van Orsouw Isolatie te ondersteunen bij het verbeteren van hun online aanwezigheid en merkbekendheid. Daarbij wordt afgetrapt met 2 onderdelen: fotografie voor social media en zoekmachineoptimalisatie (SEO).

De fotografie moet voornamelijk gaan bijdragen aan de uitstraling van het bedrijf en een professioneler beeld gaan neerzetten op de website en socials.

De website wordt uitgebreid met extra pagina’s en artikelen. Met de focus op bepaalde zoekwoorden, maar nog belangrijker: Het bieden van waarde, want dat is wat mensen met een vraag of probleem online zoeken. Een conversiegerichte opmaak van deze pagina’s moet er uiteindelijk voor gaan zorgen dat een deel van deze bezoekers ook klant wordt.

Over Van Orsouw Isolatie:

Van Orsouw Isolatie is gespecialiseerd in het verduurzamen van huizen en bedrijven. Dit doen ze door middel van het isoleren van daken, spouwmuren en vloeren/bodem. Van Orsouw staat voor kwaliteit en werkt alléén met gecertificeerde specialisten en materiaal met de hoogste isolatiewaarde en duurzaamheid.

Over ons:

Wij zijn jouw Amigo op het gebied van marketing, branding en webdesign. Wat je ideeën ook zijn, wij kunnen ze uitvoeren op een professionele en strategische manier. Samen zorgen we dat het beste resultaat voor jou wordt behaald. Pittig team, scherpe resultaten!

Neem contact op met een van onze amigos!

Benieuwd geworden wat we voor jou kunnen doen? Vul het onderstaande contactformulier in.

Gerelateerde berichten

Dit vind je misschien ook interessant.

Tribal Music Group heeft Amigos gekozen als partner voor algemene website ontwikkeling en onderhoud.
De nieuwe content zal de komende maanden te zien zijn op meerdere online kanalen en op de officiële website van Supreme Car Store.