Tribal Music Group heeft Amigos Agency aangesteld als partner!

Tribal Music Group heeft Amigos gekozen als partner voor algemene website ontwikkeling en onderhoud.

Tribal Music Group heeft Amigos gekozen als partner voor algemene website ontwikkeling en onderhoud.

Tribal Music Group is een collectief van platenlabels, creatieve platforms en sociale media merken waaronder Tribal Trap, Impressed Agency, Diverge Records en nog veel meer.

Een label dat samenwerkt met internationale bedrijven zoals Puma, Riot Games en NBC. 

Tribal Music Group heeft een totaal aantal wereldwijde streams van 5,500,000,000+! And still counting! Wij als branding en marketing agency zijn dan ook trots om met zo’n bedrijf te mogen werken.

Tribal Music Group - Amigos Agency

Wat gaat Amigos betekenen voor Tribal? Na het ontwikkelen van de website voor impressed.agency en het opstellen van een uitgebreide infographic gaat het team aan de slag om de huidige website: tribalmusicgroup.com op de schop te nemen.

De website zal SEO en SEA geoptimaliseerd worden zodat deze een hogere Google ranking krijgt. Daarnaast zal er een professionele UI (user interface) en UX (user interface) worden ontwikkeld.

Wil jij nou ook een samenwerking met ons aan gaan? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op met een van onze amigos!

Benieuwd geworden wat we voor jou kunnen doen? Vul het onderstaande contactformulier in.

Gerelateerde berichten

Dit vind je misschien ook interessant.

Van Orsouw Isolatie heeft voor Amigos gekozen als marketingpartner. Met deze samenwerking moeten de diensten van Van Orsouw en het bedrijf zelf online beter in beeld gaan komen.
De nieuwe content zal de komende maanden te zien zijn op meerdere online kanalen en op de officiële website van Supreme Car Store.