Supreme Car Store kiest voor Amigos als contentpartner.

De nieuwe content zal de komende maanden te zien zijn op meerdere online kanalen en op de officiële website van Supreme Car Store.

Bij een Supreme Car Store hoort supreme content!

Amigos gaat ervoor zorgen dat dit werkelijkheid wordt door foto- en videomateriaal van de uitgebreide selectie van exclusieve auto’s produceren. Dit om het bereik van het merk te vergroten en potentiële klanten een goed beeld te geven van de bijzondere voertuigen en diensten van Supreme Car Store.

Ons team van autofanaten is erg enthousiast over deze samenwerking met Supreme Car Store. Het biedt de mogelijkheid om ons vakmanschap en creativiteit in te zetten voor het indrukwekkende merk.

Hoe we dit gaan doen?

Er worden professionele foto’s op locatie geschoten. Voor op de website, maar ook om bijvoorbeeld toe te passen in social posts en mailings. Daarnaast wordt er van verschillende (nieuwe) auto’s videocontent gemaakt in long format en vervolgens op zo’n beetje alle online kanalen in alle formaten gedeeld. In plaats van de veelgebruikte statische beelden zal er ook regelmatig invulling gegeven worden met een pakkende storyline en/of commentaar. Wat bedoelen we daarmee? Houd de socials in de gaten, dan kom je er vanzelf achter!

De nieuwe content zal de komende maanden te zien zijn op kanalen als YouTube, maar ook Instagram, Tiktok en op de officiële website van Supreme Car Store. Beide bedrijven kijken uit naar een succesvolle samenwerking en gaan iets neerzetten dat de auto-ervaring opnieuw definieert.

Supreme Car Store X Amigos Agency

Neem contact op met een van onze amigos!

Benieuwd geworden wat we voor jou kunnen doen? Vul het onderstaande contactformulier in.

Gerelateerde berichten

Dit vind je misschien ook interessant.

Van Orsouw Isolatie heeft voor Amigos gekozen als marketingpartner. Met deze samenwerking moeten de diensten van Van Orsouw en het bedrijf zelf online beter in beeld gaan komen.
Tribal Music Group heeft Amigos gekozen als partner voor algemene website ontwikkeling en onderhoud.