Amigos opent officieel de deuren aan de spoorlaan in Oss.

Sinds mei 2023 is spoorlaan 48 is het vestigingsadres van Amigos.

Na een naamswijziging en re branding was het volgens ‘de Amigos’ ook tijd voor een nieuwe locatie. Gelegen aan de spoorlaan, aan het eind van de Bram van Den Berghstraat, is Amigos nu dichter bij het Osse centrum gelegen en beter bereikbaar met het openbaar vervoer.

Amigos is sinds begin 2019 naam aan het maken in de marketing en branding wereld. Voorheen heette het bedrijf VIIBMEDIA en hoewel deze naam steeds meer in beeld kwam en bekender werd in de omgeving, pakte het niet meer helemaal samen wat wij aan diensten leveren en waar wij als bedrijf voor staan. Namelijk; het ontwikkelen, versterken en optimaliseren van merkidentiteiten voor bedrijven door middel van branding en (grootschalige) marketingcampagnes. Hoewel dat misschien heel zakelijk en formeel klinkt streven wij tegelijkertijd naar een laagdrempelige en vriendschappelijke manier van samenwerken. Want, als je een probleem hebt, of ergens hulp bij nodig hebt, dan ga je naar? Precies! Je vrienden. Om dit uit te stralen naar de buitenwereld is alles op de schop gegaan, van logo, website en (communicatie)kanalen tot locatie dus! Uiteraard is hierbij gedacht aan de toekomst en het groeiende Amigos Team, dus is er nu, naast ruimte voor een pingpongtafel, extra ruimte voor flex- en/of werkplekken.


Op zaterdag 13 mei is het kantoor officieel geopend, maar niet getreurd, want op vrijdag 23 juni is er nog een zakelijke opening waarin wij kort uitleggen waar Amigos je mee van dienst kan zijn. Daarnaast is er ruim voldoende tijd om te netwerken met andere ondernemers uit Oss en omgeving inclusief prosecco en borrelhapje.

Ons nieuwe kantoor is te herkennen aan het logo op de gevel, gerealiseerd door onze amigo Sander Droomers van Next Reclame. Maak gerust een afspraak om te bespreken wat onze Amigos voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

Neem contact op met een van onze amigos!

Benieuwd geworden wat we voor jou kunnen doen? Vul het onderstaande contactformulier in.

Gerelateerde berichten

Dit vind je misschien ook interessant.

Van Orsouw Isolatie heeft voor Amigos gekozen als marketingpartner. Met deze samenwerking moeten de diensten van Van Orsouw en het bedrijf zelf online beter in beeld gaan komen.
Tribal Music Group heeft Amigos gekozen als partner voor algemene website ontwikkeling en onderhoud.