Zoek
Sluit dit zoekvak.

Supreme Car Store

Video content

Geleverde diensten:

Video

Opgeleverd op:

01/09/2023

Supreme content voor Supreme Car Store

Maarten Baggermans (eigenaar Supreme Car Store) kreeg al een tijdje van mensen te horen dat hij iets moest gaan doen met video’s, om zijn ruime aanbod van exclusieve auto’s goed onder de aandacht te brengen. Toen hij dat aan ons vertelde stonden we daar volledig achter. Natuurlijk geef je met professioneel geschoten foto’s en duidelijke omschrijvingen op de website al een goed beeld van de auto’s die je verkoopt, maar het stukje beleving dat je vaak hebt als autoliefhebber ontbreekt dan. Om die indruk te delen is video dé ideale oplossing.

'Kwaliteit leveren en gas geven'

Dat is het motto van onze samenwerking. De eerste maand is inmiddels ingegaan, elke twee weken wordt nu een video geplaatst en online gedeeld. Wat voor video’s? Professioneel geschoten, snelle en vette beelden van de verschillende auto’s van Supreme. Harde cuts, vanuit verschillende hoeken en uiteraard het geluid van de uitlaten duidelijk aanwezig en muziek van Tribal Music Group op de achtergrond. Met de info die Maarten en Loek vertellen centraal, om zo een goed beeld te geven van het soort auto dat je als potentiële klant koopt en alle specificaties uit te lichten.
De video’s worden onder andere ingezet op het Youtube kanaal van Supreme, maar ook op short form content kanalen als Instagram Reels en Tiktok. Dit om car enthousiasts aan te spreken en zo meer naamsbekendheid te creëren voor Supreme Car Store, met uiteindelijk het verkopen van de auto’s als doel.

Wil jij hier ook tussen staan?

< Terug naar overzicht

Alle cases

UI/UX