Sparked Works

Branding, website

Geleverde diensten:

Website

Onderhoud

SEO

Branding

Opgeleverd op:

21/06/2023

"Niet meer het best bewaarde geheim van Oss."

Sparked heeft als uitzendbureau voor de horeca de afgelopen jaren een behoorlijke groei in opdrachten en naamsbekendheid gezien. Om die reden moest online echter bijgebeend worden en had met name de website een flinke opfrisbeurt nodig.

First things first.

Het logo. Dat kon nét even wat strakker. Daarnaast mocht het wat meer exclusiviteit uitstralen, dus hebben we – zonder daarbij teveel te veranderen aan het oorspronkelijke idee – het woordmerk gefinetuned. Een nieuw kleurenpalet bepaald en vanzelfsprekend gekeken hoe dit uiteindelijk toe te passen op de website. De website zelf is uitgebreid van eenvoudige landingspagina naar een site met informatie voor (nieuw) personeel, (potentiële) opdrachtgevers, een pagina voor ‘Sparked Academy’, een nieuw concept waarin werknemers zichzelf direct na hun opleiding kunnen door ontwikkelen om uiteindelijk ingezet te worden voor horecaklussen waar meer ervaring vereist is en een totaal overzicht aan beschikbare vacatures.
De Sparked website is een perfect voorbeeld dat websites nooit écht af zijn. Hij wordt de komende tijd doorontwikkeld en verder uitgebreid met blogs, nieuws, extra informatie om de vindbaarheid te verbeteren en landingspagina’s voor marketingdoeleinden.

"Amigo's"

Amigo’s het woord zegt het al, dat is wat je wil als online partner.
Rob Leenders
Sparked Works

Wil jij hier ook tussen staan?

< Terug naar overzicht

Alle cases