Mastwerk

Branding, Website

Geleverde diensten:

Website

Branding

Animatie Video

Opgeleverd op:

20/05/2022

Mobiele lichtmasten op maat.

Bij een startende onderneming komt natuurlijk veel kijken. Deze keer was het aan ons om een nieuwe huisstijl met website neer te zetten. Wat Mastwerk met de website wil bereiken is het informeren en vooral overtuigen van de bezoekers dat de lichtmasten die zij leveren tot 3x duurzamer en voordeliger zijn dan de gebruikelijke stalen masten die vaak op bouwlocaties te vinden zijn. Om die reden is een animatievideo bovenaan de pagina toegevoegd en als je meer van scrollen houdt, zie je alles wat je moet weten op een rijtje voorbijkomen.

Kopen of huren?

Dat is waar de bezoeker uit kan kiezen en naartoe geleid wordt op de website. Mensen met interesse kunnen in beide gevallen een aanvraagformulier invullen, waarin de bijbehorende prijzen direct uitgerekend worden.
Om de bezoeker zo goed en efficiënt mogelijk te informeren over alle voordelen die de lichtmasten van Mastwerk met zich meebrengen, is een animatievideo ingezet. In deze video worden in relatief korte tijd alle vragen die je maar kunt hebben over de masten beantwoord.

"Zeker een aanrader!"

Onlangs hebben wij hier ons logo, onze website én een animatievideo laten maken. Goede communicatie en goede tarieven zorgt voor een fijne samenwerking. We zijn tevreden met het eindresultaat. Zeker een aanrader!

Mastwerk B.V.

Wil jij hier ook tussen staan?

< Terug naar overzicht

Alle cases

Website