Zoek
Sluit dit zoekvak.

Fitsport

Website

Geleverde diensten:

Website

Onderhoud

SEO

Opgeleverd op:

01/06/2023

Nieuwe, moderne uitstraling

We krijgen steeds vaker de vraag vanuit ondernemers of het ook mogelijk is om hun website, die stiekem toch al een tijdje onveranderd meegaat, in een nieuwer en moderner jasje te stoppen. Jazeker! Zo ook bij Fitsport. Op een aantal dingen na waren de informatie en beelden al op orde, maar wat look and feel betreft mocht alles wat opgefrist worden, zodat het totale plaatje beter past bij Fitsport als bedrijf zijnde en de doelgroep.

Waarom?

Altijd belangrijk om je dat af te vragen. Waarom zou je investeren in een vernieuwde website? De grootste reden hiervoor is vertrouwen. De uitstraling van je bedrijf naar buiten toe, zowel online als offline, doet enorm veel met de ervaring die mensen met je bedrijf zullen hebben. Dat zul je zelf wellicht ook herkennen; Als je op een verouderde website komt, waar hier en daar ook nog eens dingen niet werken wekt dat waarschijnlijk niet heel veel vertrouwen bij je op. Gebruikersgemak is nog zo’n reden. Hoe makkelijker en sneller iemand via je website tot actie kan overgaan hoe beter. Het conversiegericht opzetten van een website is daarbij heel belangrijk. Ook daar wordt extra aandacht aan besteed door ons.
Na oplevering hebben we Fitsport aangeraden om de site ook bij te blijven houden en op zijn minst regelmatig te updaten met nieuwe artikelen en/of extra informatie. Zo vergroten we op de lange termijn de vindbaarheid van je website en kunnen de leden gemakkelijker antwoord op eventuele vragen krijgen. Vaak kan dat in de vorm van een onderhoud- of SEO-abonnement.

"Snel en gericht"

Zeer prettig team. Ze werken snel en gericht. Makkelijke communicatie via alle kanalen.
Bjorn Biolek
Fitsport

Wil jij hier ook tussen staan?

< Terug naar overzicht

Alle cases

UI/UX