Compac

Offline Marketing

Geleverde diensten:

Marketing

Opgeleverd op:

01/01/2023

Sinds het begin.

Amigos is vanaf dag één een vertrouwde partner van Compac Services op het gebied van drukwerk en signing. Zoals bij elk ander bedrijf is er behoefte aan een regelmatige levering van bijvoorbeeld nieuwe visitekaartjes, mappen of pennen. Hierin worden zij dan ook nog steeds voorzien door ons.

Service en snelheid.

We hechten veel waarde aan de kwaliteit van het drukwerk en kunnen vaak op korte termijn leveren. Om die reden heeft Amigos vaak de voorkeur voor het bedrijf boven zelf ontwerpen en/of goedkopere partijen. “Bij jullie weet ik dat het altijd goed geregeld wordt wanneer we iets nodig hebben.” Aldus de projectcoördinator van Compac.
Sinds het re-design van het logo en de nieuwe huisstijl was er behoefte aan nieuwe belettering op alle bedrijfsbussen. Hoewel we dit normaal gesproken niet aanbieden hebben we ook dit voor onze trouwe relatie gerealiseerd!

"Toppers!"

Compac Services B.V. maakt al sinds dag één gebruik van de diensten van Amigos. Elke keer zijn wij weer positief verrast over het eindresultaat en de samenwerking daar naar toe. Het team van Amigos staat altijd voor ons klaar. Keep up the good work boys!
Tom Den Boer
Compac Services B.V.

Wil jij hier ook tussen staan?

< Terug naar overzicht

Alle cases

Website