Stage lopen bij Amigos Agency

Stage lopen bij Amigos Agency

In de wereld van Online Marketing en Webdesign zijn stagiaires bij Amigos Agency van groot belang. Ze dragen bij aan het bedenken van nieuwe ideeën en de groei van het bedrijf. In deze blog willen we de schijnwerpers richten op de voordelen die Amigos Agency en andere online marketing bureaus ervaren van het werken met stagiaires.

Webdesign

Stagiaires bij Amigos Agency brengen frisse ideeën en nieuwe inzichten. Hierdoor wordt het op maat maken van webdesign naar een hoger niveau gebracht. De verschillende inzichten van stagiaires zijn nuttig bij het maken van websites die er niet alleen goed uitzien, maar ook passen bij wat online marketing bureaus nodig hebben.

Online opvallen

Stagiaires voegen nieuwe energie toe aan de ontwikkeling van strategieën om online op te vallen. Of het nu gaat om SEO-optimalisatie, Branding, of het opzetten van een online marketingcampagne, stagiaires dragen bij aan het versterken van de strategische aanpak van Amigos Agency.

Creativiteit in Webdesign en Online Marketing

Stagiaires bij Amigos Agency kunnen bijdragen aan de creativiteit van het team, of het nu gaat om het ontwikkelen van een uniek webdesign, het creëren van een doordachte branding of het opzetten van een effectieve online marketingcampagne.

Een duurzame relatie met Online Marketing

Door stagiaires de mogelijkheid te bieden hun talenten te ontwikkelen, investeert Amigos Agency niet alleen in hun eigen succes, maar draagt het ook bij aan het opleiden van toekomstige experts op het gebied van Webdesign en Online Marketing.

Stagiaires aan het woord

Fabian, Lucy, Joep, Rajiv en Thomas hebben de afgelopen periode al stage gelopen bij Amigos. Dit waren de ervaringen van de stagiaires:

Fabian Andriessen
Video-editor

“Mijn stage bij Amigos was een waardevolle ervaring. Van het begin tot het einde van de stage heb ik me op mijn gemak gevoelt en merkte ik dat ik echt een aandeel was voor het team. Regelmatig heb ik nieuwe dingen mogen bijleren in mijn vak en op communicatief aspect. Ik ben dankbaar voor de begeleiding en de fijne tijd die ik gehad heb.”
– Fabian Andriessen

“Vanaf het moment dat ik voor het eerst binnenliep bij Amigos tijdens mijn kennismakingsgesprek, voelde ik me op mijn gemak en kon ik helemaal mezelf zijn. Ik wist meteen dat dit een leerzame plek voor mij zou zijn om echt te kunnen bloeien en ik had gelijk. Door de combinatie van de prettige, vriendschappelijke sfeer en de kennis van alle amigos merk ik dat ik mezelf elke dag verder kan ontwikkelen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Het team vult elkaar op een perfecte manier aan, wat naar mijn mening de teamspirit versterkt. Met trots kan ik zeggen dat ik niet alleen enorm veel leer bij Amigos, maar er ook nog eens ontzettend veel plezier in heb!” 
– Lucy Loeffen

Lucy Loeffen
Content Creatie

Joep van Nuland
Grafisch ontwerper

“Mijn naam is Joep van Nuland (onder de Amigos bekend als Jaap). Ik ben 20 jaar oud en zit in het laatste jaar van mijn opleiding tot mediavormgever. Het is inmiddels 2 jaar geleden dat ik stage heb gelopen bij Amigos. Het was mijn eerste stage dus ik wist niet heel goed wat ik ervan moest verwachten. Tijdens mijn stage heb ik ontzettend veel verschillende werkzaamheden mogen uitvoeren. Mede hierdoor heb ik geleerd wat ik echt leuk vond om te doen binnen design. De jongens hebben me hierbij ontzettend goed begeleid.”
– Joep van Nuland

“Ik ben mijn stageperiode pas net begonnen bij Amigos Agency en ik kan tot nu toe zeggen dat ik hier zeker om mijn plek zit. De vrijheid die ik krijg en de sfeer spreekt mij enorm aan. Daarnaast vind ik het ook fijn dat ik naast de werkzaamheden voor het bedrijf ook nog aan mijn schoolopdrachten kan werken. Ik merk dat zelfstandigheid en initiatief tonen iets is wat wel echt verwacht wordt hier en vind dat een mooi leerdoel om aan te werken.”
– Rajiv Atibal

Rajiv Atibal
Online Marketing

Thomas van Hooff
Grafisch ontwerper / Webdesigner

“Ik ben Thomas, student Mediavormgever aan het Koning Willem I College in ‘s-Hertogenbosch, en ik heb in 2022 stage gelopen bij Amigos. Ik heb hier een ontzettend fijne en leerzame stage gehad. Bij Amigos krijg je als stagiair veel ruimte voor eigen input en flexibel werken. Ook is de kennis en inzichten die ze je kunnen geven als jonge ondernemers erg leerzaam en waardevol. Gezelligheid en een lolletje hier en daar zijn ook niet onbekend, en een fijn kantoor en gemoedelijke sfeer dragen allemaal bij aan een fijne stageplek.”
-Thomas van Hooff

Stagiaires als drijvende kracht

Wij bij Amigos zien stagiaires niet alleen als een tijdelijke samenwerking; het is een investering in de groei van het bedrijf en de ontwikkeling van toekomstige professionals. Voor onder andere online marketing bureaus die streven naar creativiteit, innovatie en een voorsprong in online aanwezigheid, is het betrekken van stagiaires wellicht de sleutel tot het bereiken van nieuwe inzichten.

Neem een kijkje op onze website om meer te lezen over Branding, Webdesign, Online Marketing en de kansen die wij bieden aan nieuw talent: www.amigosagency.nl

Neem contact op met een van onze amigos!

Benieuwd geworden wat we voor jou kunnen doen? Vul het onderstaande contactformulier in.